Hogyan működik?

A Surprise&Go meglepetés utad csupán néhány egyszerű lépésre van Tőled:

Válaszd ki, hogy melyik Surprise&Go csomag számodra a legszimpatikusabb!

A választható csomagokról a “Csomagok” menüpontban tájékozódhatsz.

Töltsd ki a Surprise&Go Preferencia Kérdőívet!

A Kérdőív célja, hogy többet megtudjunk Rólad, mint utazóról. Milyen látványosságok, programok és úti célok érdekelnek leginkább, mennyi időre szeretnél elutazni, milyen büdzsét szánsz az útra. Az itt megadott információk alapján a Surprise&Go csapata olyan meglepetés utat tud Neked összeállítani, ami valóban felejthetetlen élményt jelent majd. A kérdőív kitöltése során meg kell határoznod azt az összeget, amennyit az útra szánsz. A kitöltést követően ezen összeg befizetésével tudod véglegesíteni a megrendelésedet.

Készül a Surprise&Go útiterved!

Az általad megjelölt preferenciák alapján megtervezzük a teljesen személyre szabott Surprise&Go utazásodat, lefoglaljuk a szállásokat, és a választott csomagtól függően a repülőjegyedet.

Egy hét van már csak az indulásig…

Az általad megadott e-mail címre elküldünk néhány hasznos információt a Surprise&Go utaddal kapcsolatban, mint például, hogy milyen idő várható az adott helyen, mikor kell elindulnod vagy mit az, amit mindenképpen érdemes elcsomagolnod.

Holnap indulás!

Az indulás előtti nap délig elküldjük Neked e-mailben a Surprise&Go meglepetés úticéloddal kapcsolatos információkat: pontos helyadatokat térképpel, utazási és szállás információkat, programjavaslatokat. Ezt követően a választott Surprise&Go csomagnak megfelelően küldjük el a további részleteket. Ha igazán bevállalós vagy, azt javasoljuk, hogy az indulás reggeléig ne nézd meg az e-mailben küldött csatolmányokat.

         Adatvédelem | ÁSZF |  Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke

   

       

Adatvédelem | ÁSZF | Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €