Kinek ajánljátok a Surprise&Go-t?

Mindenkinek, aki szereti a meglepetést, az élményeket és a kalandokat!

Meglepetés

A Surprise&Go csomagjai bárki számára igazi élményt jelenthetnek. Hiszen ki ne szeretné a meglepetéseket? Kit ne töltene el izgalommal, ha a legutolsó pillanatig nem tudná, hogy hova fog menni a hosszú hétvégén vagy mi lesz a program az út során?

Elsőre talán egy kicsit túl izgalmasnak is tűnik… Rábízni valaki másra, hogy megszervezze az utazásunkat, vagy akár még azt is, hogy az úticélt ő határozza meg – valóban izgalmasan hangzik. De pont ez az, amiatt a Surprise&Go utazások többet nyújtanak egy hagyományos szervezett úthoz képest.

Nyitottság

Sokkal maradandóbb élményt nyújt az, amikor kilépve a komfortzónánkból vállalkozunk egy olyan útra, amire talán önmagunktól eszünkbe se jutott volna elmenni.

Sokkal nyitottabbá válunk, ha nem mi tervezzük meg minden egyes lépését az utunknak, önkéntelenül is hasonló programokra fókuszálva, mint amikben már volt részünk korábban is.

Lehet, hogy sosem gondoltuk volna, hogy egy bizonyos úticél vagy program nekünk való lehet – amíg meg nem tapasztaljuk, hogy de, igenis az lehet!

Új élmény

Ezért ajánljuk mindenkinek a Surprise&Go-t.

Egy meglepetés utazás teljesen új élményt adhat még akkor is, ha egyébként gyakorlott utazóként járod a világot. Nagy terhet vehet le a válladról, ha úgy érzed, elakadtál a rengeteg ajánlat és prospektus tengerében, holott csak egy kis kikapcsolódásra vágynál egy hosszú hétvégén.

Ha pedig úgy érzed nincs sem időd, sem kedved a zsúfolt hétköznapokon azzal vesződni, hogy kitaláld az utazásod részleteit a Surprise&Go-t egyenesen Neked találtuk ki!

Kaland

A Surprise&Go-nál garantáljuk, hogy mindenki számára egy teljesen egyénre szabott meglepetés utat szervezzünk meg, amely a Te személyes preferenciáidhoz illeszkedik.

Nem sablonok szerinti tervekkel és programokkal dolgozunk, minden esetben teljesen egyedi utazást állítunk össze a Számodra.

Három különböző Surprise&Go csomagunk pedig biztosítja, hogy mind a kalandvágyó, mind a kicsit bátortalanabb utasaink is megtalálják a nekik kedvező alternatívát.

Neked nem kell mást tenned, mint nyitottnak lenni az ismeretlenre, a titkokra és a meglepetésekre.
Jól hangzik, ugye?

         Adatvédelem | ÁSZF |  Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke

   

       

Adatvédelem | ÁSZF | Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €