Csomagok

A Surprise&Go-nál fontosnak tartjuk a rugalmasságot. Ezért többféle csomagot állítottunk össze, hogy biztosan az igényeidnek megfelelő meglepetés utat tudjunk megszervezni Neked.

Az alábbi Surprise&Go csomagok közül tudsz választani:

Surprise&Go

Fly Away

 

Szeretnél néhány napot egy olyan helyen eltölteni, amiről az utolsó pillanatig semmit sem tudsz? Vonz az ismeretlen és a spontán kalandok megszállottja vagy? Akkor itt az idő, hogy belevágj a Surprise&Go repülős útjainak egyikébe! Garantáltan felejthetetlen napokat szervezünk meg Neked!

Ennél a csomagnál valamelyik európai országba kalauzolunk el Téged, de hogy hova, az az indulásig titkos a számodra. Mi intézzük a repülőjegy és a szállás foglalást, Neked csak várnod kell a meglepetésre. Az indulás előtti napon délig elküldünk minden részletet e-mailben, hasznos információkkal és program javaslatokkal az ott töltött napokra.

Fontos, hogy mivel ez a csomag repülőjegyet is tartalmaz, ezért mindenképpen szükséges az úthoz vagy egy okostelefon, amin a beszállókártyát be tudod mutatni, vagy nyomtatási lehetőség a jegyek kinyomtatásához.

Surprise&Go

Road Adventure

 

Figyelem! Ehhez a csomaghoz saját autóval kell rendelkezned!

Szívesebben kalandoznál a saját autóddal a titkos helyszíneken?

Minden nap szeretnél egy új meglepetésre ébredni? Akkor a Surprise&Go Road Adventure csomagját Neked találtuk ki! A csomag lényege, hogy nemcsak az indulás napjáig maradnak titkok, hanem minden nap meglepetéssel indul.

Az indulás előtti napon délig megkapsz minden szükséges információt az első napi úticéloddal, szállásoddal és a javasolt programmal kapcsolatban, de a további napok részletei továbbra is titokban maradnak.

Ezt követően minden nap reggel kapsz egy e-mailt az aznapi úticéllal, szállással és programjavaslattal kapcsolatban, valamint ezeket az információkat a szállások recepcióján is elhelyezzük Neked. Ez a Surprise&Go csomag garantált izgalmakat biztosít az út minden egyes napjára!

Surprise&Go

Explorer

 

Nyugodtabbnak érzed magad, ha legalább annyit tudsz, hogy Európa melyik részén várnak Rád a kalandok? Vonz az ismeretlen, de nem szeretnéd teljesen kiengedni a kontrollt a kezedből? Számodra a legideálisabb csomagajánlatunk a Surprise&Go Explorer! Ennél a Surprise&Go csomagnál Te választod ki, hogy Európa mely részére vigyen a meglepetés utad.

Azonban azt, hogy konkrétan melyik ország melyik városában fogsz landolni, csak a Surprise&Go csapata tudja egészen az elindulásodig.

A többi csomagunkhoz hasonlóan természetesen itt is megszervezzük Neked mind az oda- és hazajutást, valamint a szállásodat is lefoglaljuk. Te azonban semmi konkrétumot nem fogsz tudni egészen az indulásod előtti nap délig, amikor a részleteket elküldjük Neked e-mailben. Ideális választás a kevésbé bátor, de kalandvágyó Surprise&Go utazóknak!

         Adatvédelem | ÁSZF |  Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke

   

       

Adatvédelem | ÁSZF | Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €