Rólunk

Lásd! Érezd! Éld át!

Bár egy új országot felkeresni önmagában is izgalmas, úgy gondoljuk, hogy vannak olyan alkalmak, amikor még ezt is meg lehet fűszerezni egy kis plusz izgalommal!

Az utazás a szenvedélyünk. Bár általában jól megtervezett, előre kigondolt utazásokra indulunk, sokszor éreztük már azt is, hogy nagyon szívesen részt vennénk egy olyan, néhány napos felfedező túrán, ahol nem nekünk kellene időt töltenünk a szervezéssel, hanem valaki meglepne bennünket az egész programmal. Ráadásul így sokkal izgalmasabb is lenne az egész, teljesen új köntösbe burkolná az út élményét.

Milyen lehet vajon úgy készülni egy külföldi utazásra, hogy az indulásig nem is tudjuk, hogy hova megyünk? Ez a személyes érdeklődés adta az inspirációt a Surprise&Go megalapításához.

A Surprise&Go nem csupán egy utazást jelent, hanem egy emlékezetes élményt is annak, aki belevág. Egy hagyományos hosszú hétvégét, de akár egy több napos utat is felejthetetlenné lehet tenni a várakozás és a titokzatosság izgalmával. Mi ezt biztosítjuk Neked a Surprise&Go-nál. Próbáld ki a meglepetés izgalmát, garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni!

Anikó és Ákos
Surprise&Go Alapítók

         Adatvédelem | ÁSZF |  Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke

   

       

Adatvédelem | ÁSZF | Impressum

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €